Syndig koreansk mad!!

SSAM ligger i forlystelsescentret på Vesterbro. Inspireret af den spændende livsstil i Korea og deres mangfoldige madkultur ønsker SSAM at tilbyde de lokale københavnere muligheden for at nyde moderne koreansk mad, på samme måde som det gøres 8000 km væk.

I Korea er Anju og i særdeleshed Korean Fried Chicken, en daglig nødvendighed for de fleste koreanere. Spis dette sammen med en ven eller alene. Glem ikke at nyde en flaske berømte Soju eller en afkølet fadøl med kyllingen. På denne måde får du den perfekte ChiMek-oplevelse. Hvis du er til grøntsager, så prøv en af ​​vores Bibimbab-retter. Blooming Bibimbab vil give dig en visuel forkælelse sammen med alle de vitaminer og friske grøntsager, du har brug for, til et sundt måltid. Bibimbab er valgt som årtiets supermad over hele Europa. Hvis du har lyst til noget særligt, så gå efter vores SSAM Bulgogi Ribeye Boller, med en unik smag, som du ikke vil glemme. Alle vores retter er hjemmelavede og tilberedt med friske råvarer, hver dag.

Jeong Hwa og Jeff Larsen åbnede SSAM her i Danmark, fordi de har et dybt ønske om at dele deres kærlighed til Korea gennem mad, musik og drikkevarer. SSAM-opskrifter er perfekt tilpasset den nordiske tunge, men stadig med dybe rødder i det koreanske køkken. Derfor har vores opskrifter en unik smag.